Školica Sporta Bushido Kids

Školica Sporta Bushido Kids je namenjena deci uzrasta od 3 do 10 godina.

Program skoice sporta usmeren je na razvoj koordinacije i motorickih sposobnosti, a prilagođen je uzrastu i sposobnostima dece.

Prednost ovog programa je svestranost koja detetu pruža daleko veći kvalitet u odnosu na usku specijalizaciju i usmeravanje deteta u samo jednu sportsku disciplinu.

Program za decu uzrasta 3 i 4 godine obuhvata 2 časa nedeljno u trajanju od 45 minuta, od kojih je 30 minuta posveceno vezbanju u fiskulturnoj sali sa trenerima, dok je preostalih 15 minuta je posveceno slobodnom kretanju i igranju u igraonici  decijeg centra mlekce.

Ovako  koncipiran program obezbedjuje optimalan odnos vezbanja i igre, tako da ga deca lako prihvataju jer podmiruje njihove osnovne potrebe, a to su kretanje i igra.

Svi treneri su profesori sporta i fizičkog vaspitanja sa dugogodisnjim iskustvom u radu sa decom koji umeju da prepoznaju individualne potrebe deteta i omoguće maksimalan napredak poštujući trenutne sposobnosti i afinitete deteta.

Ponedeljkom i četvrtkom od 17h do 17.45h.

igraonica, proslava rodjendana, dnevni boravak, rodjendaonica, logoped, skola sporta, igraonica beograd, proslava rodjendana beograd, rodjendaonica beograd, logoped beograd, igraonica terazije, igraonica centar, prvi rodjendan