Kreativne radionice

Program uokviruje radionice razvoja socijalnih i komunikativnih veština naše dece. U radionicama kroz pet kutaka deca dobijaju kompletnije značenje i širinu pojmova koji obradjujemo toga dana.

Pričaonica – radionica koja ima za cilj da decu uvede u temu kojom ćemo se baviti .

Podrazumeva vežbe slušanja, prepoznavanje glasova u reci, analiizu teksta, recitacije, pričanje ličnog iskustva u vezi sa pojmom.

Stvaraonica – temi pristupa na kreativan i maštovit način, a medju decom stvara dobru interakciju. Razvija timski rad, razvoj prakticnih sposobnosti .

Otkrivalica – radionica koja se bazira na prepoznavanju tajnog predmeta skrivenog . Skriveni predmet je vezan za tu temu i samo je jedna od asocijacija koje su u sistemu značenja vezanih za obradjivani predmet.

Podstiče kod dece postavljanje pitanja, zakljucivanja , misljenja, memoriju…

Likovna radionica – dan za boje i likovne ekspresije, podrazumeva primenu različitih tehnika i veština.

Teatar pokreta – pokret kao bitan deo u razvoju deteta, aktivnosti u kojima dete svoj subjektivni doživljaj prenosi kroz akciju i okruženje. Vodjen vežbama kroz proces psihomotorne reedukacije, ali diskretno okrenut ka razvoju dramskih vestina, gesta i imitacije.

Viši ciljevi su da deiju igru iskoristimo u razvoju kreativnih i praktičih sposobnosti.

Cena radionice 250,00 rsd u trajanju od 30 do 45 min zavisnosti od uzrasta dece.

Poludnevni boravak dece tokom leta

 

Tokom letnjeg raspusta i odmora dečiji centar Mlekce organizuje edukativno-kreativne radionice u programu dnevnog boravka. Kroz igru i druženje, mališani će imati priliku da krenu u letnju pustolovinu traženja zakopanog blaga, igraju se bojama i maštom, mese kolačiće I testo, izvode eksperimente i još mnoge druge zanimljive aktivnosti i iznenadjenja.

Letnje pustolovine malih istraživača počinju da se održavaju  od 20.06.2016. godine sa rasporedom radionica prema utvrdjenom terminu.
Dragi roditelji,  možete dovesti decu svakoga dana od 10h.

Cena mesecne radionice je (20 termina) 8500 din,

Cena dnevne radionice je (1 termin) 500 din.