Dnevni boravak

U dnevnom boravku dečijeg centra “Mlekce” možete  ostaviti decu (uzrasta  4  do 7 godina) na čuvanje u trajanju od 2 do 4 sata, gde će svako dete, prema uzrastu i individualnim mogućnostima, biti uključeno u  predviđene vaspitno-obrazovane aktivnosti.Roditelj nije u obavezi da ostane sa detetom, kao što je to slučaj sa igraonicom.

 

Cena jednog sata– 300 rsd

Četvrti sat je gratis.

U cenu je uračunata i užina (voće, keks)

 

Dnevni boravak je organizovan  kroz  tri celine :

 

Edukativno-Kreativni kutak u kome se podstiče razvoj kognitivnih sposobnosti, razvoj govora i jezka, razvoj fine motorike, stimulacija vizuelne , auditivne i taktilne  percepcije, stimulcija pažnje, razvoj početnih matematičkih pojmova,  upoznavanje  okoline, slikanje, crtanje, vajanje,  oblikovanje različitih materijala (papir, vuna, sunđer..)

 

Studio pokreta u kome se sprovodi psihomotorna reedukacija (vežbe za doživljaj telesne  celovitosti,  vežbe  ritma i tempa  pokreta, vežbe orijentacije u prostoru , vežbe disanja i relaksacija)  ples, dramska sekcija, igre pamtomime, imitacije…

 

Igralište gde se  organizuje  timska igra, igre bez granica, slobodne aktivnosti.

Poludnevni boravak dece tokom leta

 

Tokom letnjeg raspusta i odmora dečiji centar Mlekce organizuje edukativno-kreativne radionice u programu dnevnog boravka. Kroz igru i druženje, mališani će imati priliku da krenu u letnju pustolovinu traženja zakopanog blaga, igraju se bojama i maštom, mese kolačiće I testo, izvode eksperimente i još mnoge druge zanimljive aktivnosti i iznenadjenja.

Letnje pustolovine malih istraživača počinju da se održavaju  od 20.06.2016. godine sa rasporedom radionica prema utvrdjenom terminu.
Dragi roditelji,  možete dovesti decu svakoga dana od 10h.

Cena mesecne radionice je (20 termina) 8500 din,

Cena dnevne radionice je (1 termin) 500 din.